Fila oblači Jelenu Janković

Srpska teniserka Jelena Janković potpisala je sponzorski ugovor sa kompanijom Fila, proizvođačem sportske opreme.

Izvor: JT

Ponedeljak, 09.01.2012.

14:56

Default images

“Oduševljeni smo što nam se u Fila porodici pridružila bivša prva teniserka sveta Jelena Janković”, rekao je direktor kompanije Fila Džin Jonm, “Njen stil van terena je dosledan šampionima koji su nosily brend Fila još od sedamdesetih godina. Kako ulazimo u 101. godinu Fila brenda, naša privrženost sportu, koji važan deo naše istorije, biće pojačan vezama sa sportistima svetske klase, poput Jelene“.

Jankovićeva je do prošle godine sarađivala sa Antom, ali je još pre potpisivanja sponzorskog ugovora počela da nosi sportsku opremu Fila.

Uvek su mi se dopadali moderni modni dizajni File i posebno cenim njihovu posvećenost da u naš sport unesu lepotu i modu“, rekla je Jankovićeva, “Fila ima tako bogatu tenisku istoriju i čast mi je da nosim isti brend kao i zvezde kojima sam se divila kao dete“.

Jankovićeva je trenutno 14. teniserka sveta, a ove nedelje učestvuje na turniru u Sidneju. U ponedeljak je izborila plasman u drugu rundu pošto joj je Nemica Julija Gerges predala meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: