Bojana nepovređena u udesu

Mlada srpska teniserka Bojana Jovanovski imala je saobraćajni udes u Sidneju, ali je, srećom, iz njega izašla bez ikakvih povreda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.01.2012.

13:26

Default images

Prema rečima direktora turnira koji se igra u tom gradu Krega Votsona, do nesreće je došlo kada je jedno vozilo prošlo kroz crveno i udarilo u automobil u kojem se nalazila Bojana i njen trener Alen Stoun.

Njih dvoje su u tom trenutku bili na putu ka sidnejskom aerodromu, a nesreća se desila oko 10 časova po lokalnom vremenu.

Votson je takođe rekao da je policija odmah došla na mesto nesreće, ali da niko od umešanih nije zadobio nikakve povrede. Jovanovskoj je ponuđena lekarska pomoć, ali joj ona nije bila potrebna.

Turnir u Sidneju počeo je u nedelju, ali Jovanovski nije uspela da se plasira u glavni žreb, pošto je poražena u poslednjem kolu kvalifikacija.

Zanimljivo je da to nije bila prva nesreća u koju je bilo umešano zvanično vozilo turnira. Pre dve godine, na završnom turniru sezone u Dohi, kamion je udario u automobil u kojem se nalazila Kim Klajsters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: