Milivojević slavio potpis za Zvezdu

Mladi reprezentativac Srbije Luka Milivojević proslavio je sa drugovima prelazak iz Rada u Crvenu zvezdu.

Izvor: B92

Subota, 31.12.2011.

14:36

Default images

Milivojević je bio jedno od prvih pojačanja crveno-belih u zimskom prelaznom roku i velika želja trenera Prosinečkog.

„Dolazak u Zvezdu je moj najbolji potez, ne samo u karijeri, nego u životu. Imao sam dosta ponuda iz inostranstva, finansijski boljih, ali sve je to ostalo po strani kad je stigao poziv crveno-belih“, rekao je 20-godišnji Kragujevčanin po dolasku na 'Marakanu'.

Milivojević je ponikao u Radničkom iz Kragujevca odakle se 2008. preselio na Banjicu. U dresu mlade reprezentacije do sada je zabeležio četiri nastupa uz jedan gol.



Sličnu proslavu potpisa za voljeni klub imao je i srpski reprezentativac Radosav Petrović koji je u avgustu 2008. godine potpisao za Partizan:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: