Mičel ipak odbio Saragosu

Španski stručnjak Mičel ipak nije pristao da preuzme Saragosu, kao je to klub saopštio u petak.

Izvor: JT

Subota, 31.12.2011.

13:23

Default images

Iako ga je Saragosa zvanično proglasila za trenera, posle nekoliko sati pregovora, Mičel je odbio ponudu, jer klub nije pristao na njegove uslove, odnosno dovođenje nekoliko pojačanja.

Kako je navedeno, čelnici Saragose će i u subotu pokušati da ubede Mičela da promeni odluku.

Ukoliko ne dođe do dogovora, prvi kandidat za mesto trenera je Manolo Himenes.

Mičel, nekadašnja zvezda Reala i španske reprezentacije, poslednje dve sezone trenirao je Hetafe, a pre toga je bio šef stručnog štaba Raja Valjekana i B tima Real Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: