FSS plaća odštetu ‘BH Fanatikosima’

Fudbalski savez Srbije moraće da plati odštetu navijačima Bosne i Hercegovine zbog incidenata na utakmici dve reprezentacije pre šest godina.

Izvor: JT

Subota, 31.12.2011.

12:55

Default images

Navijači Bosne i Hercegovine, popularni ‘Fanatikosi’, koji su povređeni na utakmici tadašnje SCG i svog nacionalnog tima na “Marakani” pre pet godina su podneli tužbu, a do epiloga pred Beogradskim sudom došlo je tek pre nekoliko dana.

Još nije poznato koliko će FSS morati da plati povređenim navijačima BiH, ali da je presuda doneta potvrdio je jedan od tadašnjih vođa ‘BH Fanatikosa” Izudin Bećirčić Zenga.

Zvali su me iz Fonda za humanitarno pravo, koji nas je zastupao. Očekujemo da sada sudska komisija odredi koliko treba da dobijemo odštete. Zbog načina na koji sun as prisilili da vodimo postupak, mogo navijača je odustalo. Nas 11 je ostalo, iako smo morali lekarska veštačenja da platimo po 250 maraka. Pravda je spora, ali ipak dostižna”, rekao je Bećirčić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: