Milijaš pocrveneo, Arsenal kiksnuo

U prvom meču 18. kola Premijer lige u utorak, fudbaleri Vulverhemptona nastavili su sa serijom iznenađenja osvojivši bod na "Emiratima".

Izvor: A. Kovaèeviæ

Utorak, 27.12.2011.

17:54

Default images

Vulvsi su igrali 1:1 sa Arsenalom koji je poveo u 8. minutu golom Žervinja. Izjednačio je Stiven Flečer pola sata kasnije.

Gosti su stigli do boda iako su poslednjih 15 minuta, plus 6 minuta nadoknade vremena, imali igrača manje zbog isključenja Nenada Milijaša. Arsenal je propustio priliku da se pobedom popne na četvrto mesto na tabeli i preskoči gradskog rivala Čelsi.

Vulverhempton je remizirao prvi put u Londonu protiv Arsenala još od 1982. godine. Nakon ranog gola Žervinja, Vulvsi su sjajno igrali i preko Flečera izjednačili u 38. minutu.

U drugom delu Arsenal je imao apsolutnu inicijativu, Vulverhempton je igrao klasičan bunker, još čvršći nakon isključenja Milijaša u 75. minutu, a na golu je briljirao Vejn Henesi. Velšanin je i pored 6 minuta nadoknade vremena ostao nesavladan, iako su domaći fudbaleri 26 puta šutirali ka njegovom golu.

Istim rezultatom (1:1) završen je i duel prošlosezonskih drugoligaša, Svonsija i Kvins Park Rendžersa. Velšani su bili bolji u prvom poluvremenu i lepim golom Grejema poveli već u 14. minutu. Gosti iz Londona su zaigrali nešto ofanzivnije u nastavku, a bod im je doneo pogodak Mekija u 58. minutu.

U poslednjem meču kola večeras se od 20.30h sastaju Norič i Totenhem. U ponedeljak je Mančester junajted napravio još jednu "petardu", dok su kikseve imali Siti, Čelsi i Liverpul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: