B92: Kasalica i Maksimović u Zvezdi

Fudbaleri užičke Slobode Filip Kasalica i Nikola Maksimović potpisali su višegodišnje ugovore sa Crvenom zvezdom, nezvanično saznaje B92.

Izvor:

Ponedeljak, 26.12.2011.

19:15

Default images

Crnogorski napadač Kasalica i kapiten Slodode defanzivac Maksimović bili su velike želje Roberta Prosinečkog koji je odlučio da u januarskom prelaznom roku u Crvenu zvezdu dovede najbolje igrače iz Jelen Superlige. Crvenu zvezdu su ranije pojačali Filip Mladenović iz čačanskog Borca i Luka Milivojević iz Rada.

Maksimović je 25. novembra proslavio 20. rođendan, ove sezone je na 13 utakmica nosio dres Slobode i član je omladinske reprezentacije Srbije. Njemu je 30. juna 2012. godine isticao ugovor sa Slobodom.

Kasalica je rođen u Užicu 17. decembra 1988. godine, ali je kao 16-godišnjak stigao u OFK Beograd. Međutim u klubu sa Karaburme je odigrao samo četri utakmice i postigao jedan gol, a kao pozajmljen igrač nastupao je Jedinstvo iz Paraćina (10 utakmica - 3 gola), šabačku Mačvu (13 utakmica - 1 gol) i Srem iz Sremske Mitrovice (13 utakmica - 3 gola).

Zatim Kasalica 2008. godine stiže u Kulu i u dresu Hajduka postigao je sedam golova na 71 utakmici. Ove sezone je zablistao u dresu Slobode jer je na 14 utakmica postigao sedam golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: