Navijačka podrška za Krstajića

Dva dana pošto je izneo brojne optužbe na račun predsednika Partizana Dragana Đurića, sportski direktor ‘crno-belih’ Mladen Krstajić je dobio podršku navijača.

Izvor: JT

Subota, 24.12.2011.

12:18

Default images

Dok se u klubu od Krstajićevog obraćanja medijima nisu oglašavali, navijači su odlučili da pokažu na čijoj strani su, pa je tako stadion Partizana u subotu ujutro osvanuo ižvrljan brojnim grafitima podrške sportskom direktoru.

Na grafitima su istaknute poruke “Krstajić do pobede”, “Krstajiću izdrži do pobede”, “Jedan je Mladen Krstajić” i “Mladene,uvek si bio borac, budi i sada”.

Krstajić je u četvrtak istakao da nekome u klubu smeta uspeh Partizana, da se predsednik bavi prodajom igrača, a pitao se i gde su pare od Lige šampiona i prodaje Matije Nastasića. Na to nije usledio odgovor Đurića, ali bi epilog mogao da se desi u ponedeljak na sednici Upravnog odbora kluba na kojoj bi trebalo da se raspravlja o poverenju Krstajiću, ali i treneru Aleksandru Stanojeviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: