B92: Omar Tomas stiže u Zvezdu

Amerikanac Omar Abdul Tomas pojačaće Crvenu zvezdu Beograd sa kojom će potpisati ugovor do kraja sezone, potvrđeno je za B92 iz beogradskog kluba.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Sreda, 14.12.2011.

12:19

Default images

Tomas je posle sjajne sezone u Avelinu (17.7 poena, 6.2sk) suspendovan od Košarkaškog saveza Italije na 16 meseci zbog korišćenja lažnog slovenačkog pasoša.

Ipak, suspenzija se odnosi samo na Italiju pa će Amerikanac moći da igra za "crveno-bele". Debi će verovatno imati u "večitom" derbiju protiv Partizana mt:s 25. decembra u ABA ligi.

Tomas, čiji smo dolazak u Crvenu zvezdu Beograd prvi najavili, prošle sezone je proglašen za najkorisnijeg igrača italijanske lige, a 28-godišnji Amerikanac je u Evropi od poznatijih klubova igrao još za francuski Po Ortez.

Amerikanc bi u Beograd trebalo da stigne tokom narednih dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: