Džajić sve bliži povratku u Zvezdu

Nekadašnji legendarni fudbaler i predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić otkrio je da pregovara o povratku u taj klub, prenose “Večernje novosti”.

Izvor: JT

Ponedeljak, 05.12.2011.

09:14

Default images

“Ovih dana vodim intenzivne razgovore s nekim ljudima, spreman da sve dam Zvezdi, a zauzvrat ne tražim ništa. Zvezda u poslednje vreme nije tamo gde bi trebalo da bude. Nadam se dobrom ishodu tih razgovora”, rekao je Džajić.

Džajić je to izjavio u Bijeljini, kada je bio u poseti Područnom fudbalskom savezu te regije i fudbalskom klubu Radnik, gde je razgovarao o budućoj saradnji sa Zvezdom.

U bilo kojem obliku spreman sam da pomognem. Znam da je Radnik na putu da se vrati u Premijer ligu BiH i da će na proleće da se bori sa Slogom iz Doboja”, istakao je Džajić.

Džajić je nedavno izabran u idealnu postavu svih Evropskih prvenstava, u izboru sajta ‘goal.com’. Legendarni fudbaler je bio na čelu Crvene zvezde u vreme najvećih uspeha srpskog klupskog fudbala, kada su crveno-beli bili šampioni Evrope i sveta, a klub je napustio 2004. godine.

Pred Crvenom zvezdom su sada izbori, koji bi trebalo da budu raspisani po završetku jesenjeg dela sezone, a tada bi trebalo i da bude jasnija kakva će biti Džajićeva uloga u slučaju povratka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: