Pomirili se Hamilton i Masa

Vozači Meklarena i Ferarija Luis Hamilton i Felipe Masa ostavili su sve razmirice koje su imali poslednjih meseci iza sebe posle trke za Veliku nagradu Brazila.

Izvor: B92

Nedelja, 27.11.2011.

23:39

Default images

Hamilton i Masa imali su brojne okršaje ove sezone, a oni su rezultirali kontaktima na trkama u Monaku, Velikoj Britaniji, Singapuru, Japanu i Indiju.

Njih dvojica nisu pričali o svemu što se dešavalo, a iako ga je Masa javno napao u Singapuru, vozač Meklarena je rekao da ne vidi razlog zašto bi morao da razgovara sa svojim rivalom.

Ali, da bi stavio tačku na tenziju koja su se razvila tokom, za njega, problematične sezone, Hamilton je odmah posle trke na stazi „Žoze Karlos Pače“ u Sao Paulu posetio Masu dok je razgovarao sa brazilskim novinarima.

Nikada nisam imao ništa protiv njega. Oduvek sam ga poštovao, čak i tokom ove godine posle svega što se desilo. Mislim da je lepo od njega što je došao jer nije bilo na meni da učinim nešto jer nisam ništa loše uradio ove sezone”, rekao je Masa.

Pomirenje sa Masom prokomentarisao je i Hamilton.

Bila je ovo duga i teška sezona za sve vozače i nadam se da će se svi lepo provesti tokom pauze. Drago mi je što sam popričao malo sa Felipeom posle trke, mnogo ga poštujem i već se radujem okršajima sa njim sledeće godine”, istakao je Hamilton.

Masa je trku za Veliku nagradu Brazila završio na petom mestu, dok je Hamilton odustao zbog problema sa menjačem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: