SEHA: Vardar savladao Šapčane

Šabačka Metaloplastika poražena je od Vardara 27:25 (12:11) u Skoplju u okviru 6. kola regionalne SEHA lige.

Izvor: AK

Četvrtak, 20.10.2011.

10:28

Default images

Ekipu Metaloplastike predvodio je Marjanović sa sedam golova, dok su Dragaš i Grujičić postigli po četiri. Najbolji u Vardaru bili su Ojlejski i Vujović sa po 7, dok je golman Ristovski imao 20 intervencija

Posle šest odigranih mečeva Vaardar je lider sa 14 bodova, ali neporaženi Zagreb i Metalurg imaju po dve utakmice manje. Metaloplastika je 6. sa tri pobede i dva poraza.

Prvih deset minuta doneo je očajnu igru oba napada koja su postigla tek po tri gola. Domaći su u prvom delu meča bili neorganizovani, brzopleti u napadu, ali igrači Metaloplastike to nisu iskoristili već su na isti način 'parirali' rivalu.

Ipak, Šapčani su koliko-toliko uspostavili kontrolu na parkeru i serijom od tri gola poveli 6:2, pa 9:5. u 20. minutu. Međutim, srpski tim je do kraja poluvremena postigao još samo dva gola pa je Vardar preokrenuo rezultat.

Unastavku se sve promenilo. Vardar je zaigrao snažno u obrani i mnogo ozbiljnije u ofanzivi, polako je lomio otpor Šapčana, i serijom od 7:1 u prvih 10 minuta završio posao u ovom meču.

Gosti su se previše oslonili na Luku Mitrovića koji nije mogao sam da dobije meč, a nervozni trener Metaloplastike zakomplikovao je situaciju svoje ekipe crveim kartonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: