Dva debitanta, na spisku i Vidić!?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović saopštio je spisak igrača za utakmice kvalifikacija za EP 2012 sa Italijom i Slovenijom.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2011.

12:21

Default images

Debitanti su Marko Simić iz beloruskog BATE Borisova i Luka Milivojević iz beogradskog Rada, a na spisku je, i pored toga što je povređen, Nemanja Vidić.

Utakmica sa Italijom igraće se 7. oktobra u Beogradu na stadionu Crvene zvezde u 20.45, dok će se susret sa Slovenijom igrati četiri dana kasnije u Mariboru, u isto vreme.

Na Petrovićevom spisku su

Golmani: Bojan Jorgačević (Gent), Damir Kahriman (Tavrija, Ukrajina) i Bojan Šaranov (Makabi Haifa, Izrael),

Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović (Čelsi, Engleska), Nenad Tomović (Đenoa, Italija), Neven Subotić (Borusija Dortmund, Nemačka), Nemanja Vidić (Mančester Junajted, Engleska), Milan Biševac (Pari Sen Žermen, Francuska), Milan Vilotić (Crvena zvezda), Slobodan Rajković (Hamburger SV, Nemačka), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti, Engleska), Marko Simić (BATE Borisov, Belorusija) i Duško Tošić (Betis, Španija),

Igrači sredine terena: Dejan Stanković (Inter, Italija), Zdravko Kuzmanović (Štutgart, Nemačka), Radosav Petrović (Blekburn, Engleska), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos, Grčka), Miloš Ninković (Dinamo Kijev, Ukrajina), Miloš Krasić (Juventus, Italija), Nemanja Tomić (Partizan), Zoran Tošić (CSKA Moskva, Rusija), Adem Ljajić (Fiorentina, Italija), Luka Milivojević (Rad) i Milan Jovanović (Anderleht, Belgija),

Napadači: Marko Pantelić (Olimpijakos, Grčka), Nikola Žigić (Birmingem Siti, Engleska) i Dragan Mrđa (Sion, Švajcarska).

Srbija se posle osam odigranih utakmica nalazi na drugom mestu Grupe C sa 14 bodova i ukoliko na jednom od dva naredna meča zabeleži pobedu plasiraće se u baraž za Evropsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: