Tošić, ipak, pozajmljen Betisu

Duško Tošić će do juna 2012. igrati za Betis kao pozajmljen igrač. Zvezda će na ime kompenzacije dobiti 300.000 evra, a igrač će zaraditi nešto više od te sume.

Izvor: ÈŽ

Sreda, 31.08.2011.

08:27

Default images

Po isteku prvog dela sporazuma, Betis bi trebalo da otkupi ugovor što će u kasu na “Marakani” doneti 600.000 evra, s tim da deo od tog novca pripada igraču.

Naime, Tošić je prošlog leta prihvatio da ima manja primanja, ali da razlika bude nadoknađena kada prilikom njegovog odlaska bude uplaćeno obeštećenje.

Sportski direktor Betisa Vlada Stošić potvrdio je dogovor dva kluba, ali nije želeo da govori o finansijskim detaljima.

Tačno je da smo dogovorili jednogodišnju pozajmicu, s mogućnošću otkupa narednog leta. To će već zavisiti od Tošića i njegovih igara. Sada, ostaje još samo da doputuje u Sevilju, da obavi lekarske preglede i parafira ugovor”, rekao je Stošić za “Novosti”.

Dan ranije sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić izjavio je da Zvezda nije mogla da zadrži Tošića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: