Cibona dobila pozivnicu za EL

Zagrebačka Cibona ipak će dobiti šansu da nastavi 20-godišnju tradiciju igranja u Evroligi.

Izvor: AK

Utorak, 28.06.2011.

18:14

Default images

“Vukovi” su u ponedeljak dobili pozivnicu za nastup u kvalifikacijama gde će imati žestoku konkurenciju u vidu Himkija, Lijetuvos Ritasa i Galatasaraja.

“Mnogo smo srećni i ponosni na brend Cibone koji je pokazao šta znači u Evropi, više nego u Zagrebu i Hrvatskoj. To je rezultat rada uprave i svih napora koje smo uložili u poslednjih nekoliko meseci. Ovo je pobeda timskog rada”, potvrdio je direktor Zdenko Antunović.

Međutim, tu nije kraj ambicijama Zagrepčana koji žele da budu organizatori jednog od dva kvalifikaciona turnira koji bi se igrao u oktobru.

“Želimo da to organizujemo u Areni, a sredstva bismo osigurali od sponzora i ulaznica, ne preko poreznih obveznika. Od njih samo želimo da dođu da nas bodre”, ističe Antunović.

Koga će publika moći da gleda još uvek se ne zna. Kostur ekipe tebalo bi da bude posnat kroz nedelju dana, sa Rozićem, Zubčićem i Radoševićem kao nositeljima igre.

“Ova pozivnica znači veliku odgovornost, moramo sklopiti tim dostojan Evroliginog i Ciboninog renomea”, rekao je trener Vranković, koji trenutno radi sa reprezentacijom Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: