Pavićević odredio kandidate za UI

Selektor muške univerzitetske reprezentacije Srbije, Luka Pavićević, saopštio je širi spisak od 18 kandidata za Univerzijadu u kineskom gradu Šenženu.

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2011.

15:46

Default images

Srpski reprezentativci okupiće se 3. jula u beogradskom hotelu "Trim", a bazični deo priprema obaviće na Zlatitboru. Univerzijada u Šenženu, na kojoj će naši "studenti" braniti zlatnu medalju, biće održana od 11. do 23. avgusta.

"Imamo sasvim dovoljno vremena da se dobro upoznamo i pripremimo. Tokom priprema odigraćemo nekoliko kontrolnih utakmica sa selekcijama iz regiona", precizirao je Pavićević.

Na selektorovom spisku nalaze se: Marko Ljubičić, Stefan Sinovec, Stefan Birčević, Duško Bunić (svi Metalac), Slobodan Dunđerski (OKK Beograd), Mladen Jeremić (Hemofarm), Miloš Dimić, Stefan Živanović, Aleksandar Milutinović (svi FMP), Vladimir Lučić (Partizan), Luka Drča, Sava Lešić, Uroš Nikolić (Crvena zvezda), Nikola Malešević (Univerzitet Rod Ajlend, SAD), Nikola Dragović (Sankt Peterburg, Rusija), Nikola Cvetinović (Univerzitet Akron, SAD), Vladimir Štimac (Nimburk, Češka), Đorđe Gogić (Mornar, Crna Gora).

U stručnom štabu naše celekicje biće pomoćni Goran Miljković i Marko Simonović, doktor Gligorije Babović i vodja tima Dejan Dimitrijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: