Sport: Kejl Lukas menja Džerelsa?

Posle odlaska Kurtisa Džerelsa prvak Srbije mogao bi da angažuje novog pleja iz SAD, Kejlina Lukasa, igrač Mičigen Stejt univerziteta, piše Sport.

Izvor: ÈŽ

Utorak, 28.06.2011.

08:32

Default images

Lukas je u poslednje četiri godine imao sjajnu statistiku.

U prvoj sezoni je beležio 13,5 poena po meču. Kada se krajem sezone povredio, Mičigen je ostao bez mesta na F4 NCAA lige. U poslednjoj sezoni beležio je 17 poena i 3,5 asistencija.

Stručnjaci kažu da je u pitanju sjajn i eksplozivan šuter, kojem je mana igra u odbrani, najviše zbog nedostatka visine. Lukas je visok 188 santimetara i ima 88 kilograma.

Za četiri godine je ubacio 507 poena sa slobodnih bacanja, po čemu je lider univerziteta, a za vreme studija je postigao preko 1500 poena i imao više od 500 asistencija.

Pored sjajnog Amerikanca Novosti objavljuju da se "ponovo priča" o dolasku Vladimira Dragičevića, bivšeg igrača Budućnosti i Kahe Laborala, koji je trenutno bez angažmana.

Ni u slučaju Lukasa ni u priči o Dragićeviću ne navode se izvori.

Partizan je od početka prelaznog roka dovođen u vezu sa Danilom Anđušićem, koji želi u beogradski klub i Vasilijem Micićem, mladim bekom Mega Vizure a razgovori sa Raškom Katićem, Dušanom Kecmanom i Petrom Božićem biće nastavljeni u utorak.

Klub su napustili Džerels, Gist (obojica odlaze u turski Fenerbahče) i Džavai (Uniks Kazanj, Rusija), a Jan Veseli će kao šesti izbor na NBA draftu, najverovatnije, potpisati ugovor sa Vašington Vizardsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: