RP: “Adijeva igra nije slučajnost”

Crvena zvezda oprostila se i od minimalnih šansi za osvajanje titule porazom od Borca u Čačku sa 2:0.

Izvor: B92, zurnal.rs

Ponedeljak, 23.05.2011.

09:21

Default images

Jedan od glavnih krivaca za četvrti poraz u sezoni bio je reprezentativac Gane Li Adi koji je odgovoran za oba pogotka Čačana.

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki ponovo je kritikovao mladog fudbalera, ali nije potvrdio da li će na leto napustiti “Marakanu”.

“Moj najveći ”problem” je što neke stvari “vidim” pre drugih. Adi je neosporno dobar igrač, to znam, ali u određenom trenutku radi stvari koje nisu najbolje za ekipu. Ode na 14 dana i nikome se ne javi, što je veliki problem. Ne može neko da igra kad hoće, već kad zasluži”.

Prosinečki je analizirao greške reprezentativca Gane protiv Borca.

“Dogodilo mu se da je igrao rukom i skrivio penal, pre toga je mogao i bolje da reaguje kod prvog gola, a to nije slučajno. To se sve vrati”, objasnio je trener Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: