Ančeloti: "Rado bih vodio Vest Hem"

Menadžer Čelsija Karlo Ančeloti rekao je da želi da ostane u engleskom fudbalu i da ne bi imao ništa protiv da, u slučaju otkaza, preuzme Vest Hem.

Izvor: B92

Nedelja, 22.05.2011.

18:38

Default images

‘Čekićari’ će naredne sezone igrati u Čempionšipu. Čelsi ove sezone nije uspeo da osvoji nijedan trofej, zbog čega mediji spekulišu da će Ančeloti dobiti otkaz.

Italijanski trener, koji dobija preko pet miliona funti godišnje u Čelsiju, rekao je da bi pristao na smanjenje plate u Vest Hemu.

"Trenirao bih Vest Hem – zašto da ne. Veliki je izazov trenirati ekipu koja nije medju četiri najbolje u Premijer ligi, ili koja se takmiči u Čempionšipu", rekao je Ančeloti.

"Atmosfera u Vest Hemu je sjajna, a to se može reći i za ostale klubove u drugoj ligi. Poštujem svaki klub i svaki posao svojih kolega. To je isti posao i nije važno da li trenirate vrhunski ili neki manji klub", dodao je italijanski trener.

Ančeloti je istakao da mu novac nikada nije bio motiv za prihvatanje nekog posla.

"Kada sam počinjao, bio sam srećan što treniram drugoligaški tim. Ako bi mi klub ponudio da radim besplatno razmislio bih o tome, pošto mi novac nije motiv, nikada nije bio. Mislim da tako misle i fudbaleri pošto je važno pobeđivati, biti najbolji, svi žele da ostanu na vrhu".

"Gledao sam mnogo utakmica, Čempionšip je fantastičan, stadioni su sjajni. Kada biste gledali neku drugoligašku utakmicu u Italiji videli biste potpuno drugačiju sliku – na stadionu bi bilo 2000 ljudi, dok je u Engleskoj sve drugačije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: