Kleo: "U Kini više prostora"

Bivši napadač Partizana Kleo na prve dve utakmice u svom novom klubu Gvangžuu postigao je dva gola.

Izvor: B92

Subota, 09.04.2011.

23:51

Default images

U prvom kolu prošlog vikenda bio je jedini strelac na utakmici, za pobedu nad Dalijanom (1:0), a u drugom kolu je doveo svoj tim u vođstvo u gostima protiv Nanšanga, ali to je bilo dovoljno samo za bod (1:1).

"Protivnik skoro da nije stvorio šansu protiv nas, ali je izjednačio iz penala. Šteta, imali smo tri boda u rukama", izjavio je Kleo za Večernje novosti.

"Nisam ni ja još u formi, iako sam postigao na oba meča po gol, jer se još tražim sa ekipom, uigravamo se, dosta je novih igrača i treba sve to složiti. Ali, borimo se, dobro je za sada, zadovoljan sam i ja", dodaje Kleo.

Kleu se već posle dva kola dopada kakav se fudbal igra u Kini, iako su ga svi pitali pre polaska kako je baš tamo odlučio da ide.

"Najvažnija stvar koja se poklapa sa Partizanom je to što i moj novi klub želi samo titule. Zato sam se i iznervirao što nismo pobedili. Sve ostalo je mnogo drugačije od Srbije, ovde svi ciljaju trofeje, igra se potpuno otvoren fudbal, ima više prostora za igru. Gvangžu je doveo dosta igrača, nekoliko kineskih reprezentativaca, i zato se od nas očekuje da pobeđujemo i kod kuće i u gostima", rekao je Brazilac sa srpskim pasošem.

Kleo se osvrnuo i na revanš Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana.

"Nisam imao gde da gledam utakmicu, ali sam pratio rezultat. Kako smo igrali? Slabo? Pa dobro, najvažnije je da smo prošli u finale i da smo na putu ka duploj kruni ". zaključio je Kleo, napadač Gvangžu Evergrandea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: