Nema mesta za Dinja i Robinja

Selektor reprezentacije Brazila Mano Menezes izostavio je Ronaldinja i Robinja sa spiska igrača za prijateljski meč sa fudbalskom selekcijom Škotske u Londonu.

Izvor: AK

Četvrtak, 03.03.2011.

20:01

Default images

Igrači su izostavljeni sa spiska koji je Menezes objavio za meč koji će se igrati 27. marta na stadionu Arsenala, "Emirejts".

U tim su se prvi put posle Svetskog prvenstva vratili štoper Lusio, desni bek Maikon i vezni igrač Elano, dok se napadač Nejmar vraća posle propuštenog jednog meča.

U tim je uključen i vezni igrač Lukas, jedna od zvezda reprezentacije igrača mladjih od 20 godina koja se takmičila na ovogodišnjem prvenstvu Južne Amerike.Brazil je u poslednje dve prijateljske utakmice izgubio od Argentine i Francuske.

golmani: Žulio Cezar (Inter), Viktor (Gremio), Džeferson (Botafogo)

odbrana: Danijel Alveš (Barselona), Maikon (Inter), Marselo (Real Madrid), Andre Santoš (Fenerbahče), Lucio (Inter), David Luiz (Čelsi), Tijago Silva (Milan), Luizao (Benfika)

vezni red: Lukas (Liverpul), Ramireš (Čelsi), Sandro (Totenhem), Eliaš (Atletiko Madrid), Lukas (Sao Paulo), Enrike (Kruzeiro), Renato Augusto (Bajer Leverkuzen), Žadson (Šahtjor Donjeck), Elano (Santos)

napad: Pato (Milan), Nilmar (Viljareal), Nejmar (Santos), Žonas (Valensija)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: