Iguain počeo da trenira

Napadač Real Madrida Gonsalo Iguain u četvrtak se prvi put vratio na teren od operacije leđa u januaru.

Izvor: AK

Četvrtak, 03.03.2011.

19:25

Default images

“Iguain je ovog jutra počeo novu etapu u oporavku. Prvi put je treniro posle operacije, a radio je i sa loptom”, piše u saopštenju Reala, u kojem se navodi da će povratak na teren ići postepeno.

“Biće pod nadzorom lekara i odradiće dijagnostičke testove u narednim sedmicama. Tek kad bude potpuno spreman, pridužiće se ekipi”.

Doktori “Čikago Nortvestern memorijal” bolnice, koji su 23-godišnjem argentinskom napadaču operisali disk, rekli su da će mu biti potrebno tri do četiri meseca da se vrati na teren, a čak godinu da se potpuno oporavi.

Iguain nije igrao za Real od novembra, a prošle sezone je na 40 utakmica postigao ukupno 29 golova. Sa 27 u ligi, bio je drugi strelac Primere, sa sedam manje od Mesija, a jednim više od saigrača Kristijana Ronalda.

Argentinac je u Madrid stigao početkom 2007. godine iz River Plejta, na insistiranje tadašnjeg sportskog direktora Predraga Mijatovića.

Do sada je odgirao 159 utakmica za Rela i postigao 74 gola uz 24 asistencije. 13 puta bio je reprezentativac, a za “gaučose” je postigao sedam golova (četiri na SP 2010).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: