Savićević: "Ovo je top" (video)

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i predstavnici FS Bugarske, Makedonije i BiH, posetili su Spotski centar FSS-a u Staroj Pazovi.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.03.2011.

18:51

Default images

"Ovo je, što bi rekli, top. Mislim da sa ovim centrom Srbija može da stane uz rame najrazvijenijim zemljama Evrope. Svaka čast rukovodstvu za hrabar ulazak u ovako zahtevan projekat", rekao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Dejan Savićević.

"Možda je ovakav centar mogao da bude izgrađen i ranije, ipak, nikad nije kasno. Reprezentativci iz svetskih fudbalskih giganata, (Dejan) Stanković, (Nemanja) Vidić i ostali, imaće maksimalne uslove i za pripreme u nacionalnom timu", dodao je Savićević.

Sportski centar u Staroj Pazovi posetili su i predsednik FS Bugarske Borislav Mihajlov, FS Makedonije Haralampije Hadži Risteski i prvi potpredsednik FS BiH Bogdan Čeko.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da je zadovoljan što će Sportski centar uskoro biti pušten u rad.

"Bilo je teško izgraditi ovakav objekat i osećamo veliko zadovoljstvo zbog skorog puštanja u rad. Ipak, naša obaveza je da učinimo sve kako bi Centar bio čuvan, održavan i pre svega rentabilan u poslovanju", rekao je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: