Voznijaki ponovo 'broj jedan'

Karolina Voznijaki od ponedeljka će ponovo biti prva na WTA listi, pošto se pobedom nad Šahar Per 6:2, 6:4 plasirala u polufinale turnira u Dubaiju.

Izvor: B92

Petak, 18.02.2011.

13:51

Default images

Izraelka je imala deset brejk lopti, dve više od rivalke, ali je Voznijaki u odlučujućim trenucima igrala bolje i zasluženo je pobedila.

Meč je trajao jedan čas i 14 minuta, a Dankinja će se za plasman u finale boriti sa Jelenom Janković, koja je pobedila Samantu Stosur sa 6:3, 5:7, 7:6 (7:4).

Voznijaki je iskoristila šest brejk lopti, a Per samo tri od deset, pa je Dankinja došla do pete pobede u šest međusobnih okršaja sa Izraelkom.

U drugom polufinalu sastaće se Ruskinja Svetlana Kuznjecova i Flavija Peneta iz Italije. Kuznjecova je u četvrtfinalu slavila protiv Poljakinje Agnješke Radvanske sa 7:6 (9:7), 6:3, dok je Peneta pobedila Alisu Klejbanovu iz Rusije sa 6:2, 6:0.

Turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od dva miliona i 50 hiljada dolara, a pobednici će pripasti 900 bodova i 360 hiljada dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: