Mačvan u Makabiju do 2015.godine

Reprezentativac Srbije MIlan Mačvan dogovorio sve uslove oko prelaska u veliki "Makabi", prenosi "Košarka".

Izvor: B92

Četvrtak, 16.12.2010.

11:10

Default images

Mačvan koji je davna želja Dejvida Blata, ostaće u Tel Avivu do 2015.godine, a pravo nastupa stiče već prvom utakmicom u TOP 16 fazi Evrolige.

Razgovori Makabija i Mačvana bili su u poodmakloj fazi, a konačan dogovor postignut je po svemu sudeći u sredu. Prve najave da bi Mačvan mogao u Makabi pojavile su se još tokom leta, a intenzivirane su kada je na klupu seo Blat.

Mačvanu ističe ugovor sa Hemofarmom na kraju sezone, i ovo je bila poslednja prilika da Vrščani za svoju prvu zvezdu dobiju i novac. Vrščani su zahtevali 500 hiljada evra, Makabi je pre nekoliko dana navodno bio spreman da izdvoji između 400 i 600 hiljada evra.

Makabi u poslednje vreme ima problem sa povredama visokih igrača. Ričard Hendriks ima zapaljenje pluća, ali i pored toga, ove sezone nije prikazao partije zbog kojih su ga doveli Tel Aviv.

Janiv Grin se žalio na povredu, a verovatno zbog povrede u duelu sa Himkijem neće biti niti Grka Sofoklisa Skorcanitisa. Zbog svega toga, čelni ljudi Makabija užurbano rade, kako bi spremni dočekali Top 16 fazu Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: