Kaluđerović: "Zadovoljan u Zvezdi"

Prvi strelac Crvene zvezde Andrija Kaluđerović izjavio da je zadovoljan u Crvenoj zvezdi. Crveno-beli najavljuju da će brzo rešiti problem sa Rankom Stojićem.

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2010.

10:19

Default images

Veliku pažnju izazvala je u utorak izjava prvog čoveka Rada, Ranka Stojića da će vratiti napadača Andriju Kaluđerovića na Banjicu, zbog neisplaćenih rata za transfer ovog igrača u Crvenu zvezdu.

Crveno-beli ne poriču da dugovanja postoje (uostalom kao i u celoj ligi), i da će u najskorijem periodu dugovanja biti namirena. U najnezgodnijoj situaciji je mladi napadač koji se odlično uklopio u tim, i brzo postao ljubimac navijača zbog golova "u minut do 12" koji su Zvezdi donosili bodove, ili prolaz u narednu rundu nacionalnog kupa:

"Zadovoljan sam u Zvezdi. Gledam i razmišljam samo o terenu, mislim da sam profesionalno obavio sve što se od mene zahtevalo tokom jeseni".

Kaluđerović je prvi strelac Zvezde, postigao je 6 golova i Superligi i kupu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: