Ajovi ne dolazi, zanimljiv Bolanjos

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije zadovoljan onim što je prikazao Ekvadorac Ajovi u derbiju šampionata te zemlje.

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2010.

10:04

Default images

Trener 'crno-belih' priključio se ekipi u Londonu, pošto je prethodnih dana boravio u Ekvadoru i gledao derbi koji je odlučivao šampiona te zemlje.

Međutim, po dolasku u Englesku Stanojević je izjavio da ga, bar prema pisanju beogradskih medija, prva želja crno-belih , Ajovi nije zadovoljio u tom meču:

"Nisam gledao samo njega, fokusirali smo se na trojicu igrača. Tačno je da nisam zadovoljan onim što je Ajovi pokazao," rekao je Stanojević i dodao da je drugi na listi želja Bolanjos, "vrlo zanimljiv igrač", pri tome ne imenujući trećeg igrača koga je gledao.

Miler Alehandro Bolanjos Reasko je igrač sredine terena, rođen 1. juna 1990. godine, pre LDU Kita igrao ej za Barselonu iz Gvajakila. Sa ekipom LDU osvojio je Kopa Sudamerikana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: