Amauri povredio koleno

Torinski Juventus neće moći jedno vreme da računa na napadača Amaurija.

Izvor: AK

Četvrtak, 18.11.2010.

21:29

Default images

Italijanski fudbaler, brazilskog porekla, povredio je na treningu levo koleno, a još uvek nije poznato koliko će morati da odsustvuje.

Juventus je saopštio da je povreda "zabrinjavajuća" i da su povređeni ligamenti, a zbog takvih problema igrači mogu da pauziraju i nekoliko meseci, pa do godinu dana.

Amauri je u avgustu debitovao za Italiju u meču sa Obalom Slonovače, ali je zbog problema sa povredama i formom izgubio mesto u timu “Azura”.

Poslednjih dana Amauri je tema britanskih i italijanskih medija koji ga iz Torina sele u Aston Vilu.

Pretpostavlja se da “Stara dama” svoj napad želi da pojača fudbalerom Real Madrida Karimom Benzemom, pa bi prodajom 30-godišnjeg Amaruija skupila sredstva za dovođenje talentovanog Francuza.

Vila je navodno spremna da ponudi Juventusu osam miliona evra, dok Real za benzemu traži oko 16 miliona. Pitanje je da li Benzema želi da napusti “Santjago Bernabe” jer i pored epizodne uloge ima godišnju platu od sedam miliona evra, što mu Juventus verovatno nije u stanju da ponudi.

Juventus je trenutno četvrti na tabeli Serije A iza Milana, Lacija i Napolija sa 20 bodova, šest manje od “rosonera”, a izjednačen je sa šampionom Interom.

U 13. kolu u nedelju “crno-beli” gostuju Đenoi, a nije sigurno da li će nastupiti srpski reprezentativac Miloš Krasić iako je najavljeno da se oporavio od povrede i da će biti spreman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: