B92: Delije napale Stojkovića

Grupa navijača Crvene zvezde napala je u Đenovi reprerezentativnog golmana Srbije Vladimira Stojkovića, nezvanično saznaje B92.

Izvor: AK

Utorak, 12.10.2010.

19:56

Default images

Navijači su, kako saznaje B92, organizovano krenuli iz Beograda, a stigli su do autobusa sa reprezentativcima neposredno pred polazak fudbalera na stadion “Luiđi Ferari”.

Prema prvim informacijama 30 navijača je došlo do autobus sa igračima koji je trebalo da krene, njih 5-6 je ušlo unutra i ubacilo baklju te krenuli da linčuju Stojkovića, ali su ostali reprezentativci zaustavili napad.

Igrači su uspeli da napadače izbace iz autobusa koji je bukvalno pun dima pobegao ka stadionu. Zvaničnici FSS nisu bili dostupni za komentar incidenta, a prema očevicima su u toku incidenta utrčali u hotel.

Navijači su Stojkovića vređali pesmom “Stojkoviću, Stojkoviću želimo ti sreću, drven sanduk, drven sanduk i na njemu sveću”. Kako B92 saznaje, Stojković je odbio da nastupi u duelu sa Italijanima koji počinje u 20.50 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

421 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: