Radnički KG: Stižu Džo i Stiven

Nova pojačanje Radničkog iz Kragujevca Vladan Vukosavljević, blizu potpisa i Stiven Marković, sve izgledniji transfer Šveđanina Gadefoša.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2010.

13:08

Default images

Ekipa kragujevačkog Radničkog počela je sa dovođenjem pojačanja koja garantuju da ekipa neće imati epizodnu ulogu u regionalnoj ligi.

Kako prenosi "Sport", novo pojačanje ekipe Miroslava NIkolića je Vladan "Džo" Vukosavljević, nekadašnji centar Crvene zvezde, Hemofarma, i turske ekipe "Aliaga" iz Izmira.

Pored njega, pristupnicu klubu koji je prošle sezone bio najprijatnije iznenađenje prošle sezone, potpisao je i igrač Napretka Predrag Miletić, a blizu potpisa je i nekadašnji bek Crvene zvezde, Benetona i reprezentacije Australije Stiven Marković.

Poznato jei da Miljan Rakić ostaje u Kragujevcu, moguć je dolazak Amerikanca Dejna Stakale, ali je vrlo blizu ugovora i Šveđanin Antoan Gadefoš koji je izvanredno odigrao prijateljske utakmice za ekipu Radničkog.

Najozbiljniju proveru Radnički će imati u subotu kada stiže veliki Panatinaikos sa Željkom Obradovićem, a za taaj meč najavljen je i debi Stivena Markovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: