Goran Gavrančić završio karijeru

Nekadašnji reprezentativac Goran Gavrančić je odlučio da završi karijeru.

Izvor: B92

Utorak, 14.09.2010.

10:54

Default images

Fudbaler koji se proslavio igrajući u Dinamu iz Kijeva je zbog zdravstvenih problema u 32. godini odustao od fudbala. "Zdravlje mi ne dozvoljava da nastavim da igram. Odlučio sam da se više ne mučim. Neću više da igram profesionalno, samo sa prijateljima i decom," rekao je Gavrančić a prenele Večernje novosti.

"Sve je počelo pre četiri godine, kada sam prvi put operisan u Kijevu. Posle je teško da se vratite, nisam bio zadovoljan formom. Preselio sam se u Partizan i sve sam učinio da se prilagodim, ali opet sam morao da idem pod nož. Kada sam se ponovo oporavio i nastavio da igram u Kini povrede su me i dalje mučile. Osećao sam da jednostavno ne mogu da se pokrenem," priznaje Gavrančić.

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog, kijevskog Dinama, solunskog PAOKa, Partizana i kineskog Enana kaže da "još ne zna" čime će se baviti u budućnosti jer je "mlad za trenera" a razmišlja i o poslu menadžera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: