Stojković isključen iz članstva CZ

Vladimir Stojković je isključen iz članstva Crvene zvezde u koje je stupio u junu ove godine, saopštio je portparol tog kluba Marko Nikolovski.

Izvor: B92, Politika

Sreda, 01.09.2010.

04:33

Default images

"Članstvo može da prestane samo u ekstremnim slučajevima, kada se ne poštuje kodeks članova Crvene zvezde. Ono što je uradio je naravno njegova stvar, ali njegovo ime je zauvek izbrisano sa spiska članova kluba, a izgubio je sva prava koja imaju igrači Zvezde koji završe karijeru, učešće u sekciji veterana i drugim organima kluba," kazao je Nikolovski a prenela Politika.

I pored takve reakcije Nikolovski tvrdi da u Zvezdi nisu pogođeni Stojkovićevim potezom.

"Za nas je ta priča završena. Uradio je šta je hteo i na 'Marakani' za njega više nema mesta. Zvezda je najpopularniji klub u Srbiji i na Balkanu, podržavaju nas milioni, ima nas dovoljno da i drugima damo nekog člana. Što se tiče pretnji koje su Stojkoviću uputili pojedini ogorčeni navijači, mi to osuđujemo. I uvek ćemo osuđivati preteće poruke i boriti se protiv nasilja."

Isključenje Stojkovića iz članstva je, u Zvezdi kažu "naravno", namenjeno samo Stojkoviću. Lazetić, koji je prešao u Vojvodinu, ne bi bio isključen.

"Moram da proverim da li je Nikola član, ali ako jeste to će i ostati, a ako nije moći će da se učlani kad god poželi. On je profesionalac, otišao je u drugi klub, bio je naš kapiten i poštujemo to što je uradio za Zvezdu. Članstvo se gubi samo ako se pređe direktno ili indirektno u Partizan," rekao je Nikolovski a prenela Politika.

Vladimir Stojković, nekadašnji golman Crvene zvezde, postao je krajem avgusta član Partizana kao 'pozajmljeni' igrač Sportinga iz Lisabona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

643 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: