Van Nistelroj ponovo sa "lalama"

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Bert van Marvijk pozvao je u tim za dva kvalifikaciona meča prvenstva Evrope 2012. veterana Ruda Van Nistelroja.

Izvor:

Ponedeljak, 30.08.2010.

19:48

Default images

Fudbaler Hamburgera je dobio poziv pošto je povređen Robina van Persi.

Fudbaler Arsenala će biti van terena najmanje dve nedelje zbog povrede skočnog zgloba koju je dobio u subotu u utakmici između Arsenala i Blekburna. Holandija je na Svetskom prvenstvu poražena u finalu od Španije golom Inijeste u 116. minutu.

Van Nistelroj je poslednji igrao za reprezentaciju Holandije 2008. godine na prvenstvu Evrope u Austriji i Švajcarskoj.

34-godišnji bivši igrač Mančester Junajteda i Real Madrida ove sezone je za Hamburg već postigao tri gola. U dresu "lala" na 64 utakmice postigao je 33 gola.

Vicešampioni sveta Holandjani igraće 2. septembra u grupi E kvalifikacija za EP protiv San Marina, a četiri dana kasnije protiv Finske u Roterdamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: