Đurić: "Neki mediji zovu na linč"

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić rekao je za Danas da je "nedopustiv to što pojedini mediji pozivaju na linč" golmana Stojkovića koji je došao u Partizan.

Izvor: B92, Danas

Ponedeljak, 30.08.2010.

03:33

Default images

"Nedopustivo je to što rade pojedini mediji. Razumem da postoji nekoliko desetina, stotina, nek bude i hiljada ostrašćenih Zvezdinih navijača, kojima je teško pao ovaj transfer, pa na forumima na najstrašnije načine prete našem novom golmanu, ali ne mogu da shvatim da ih novine citiraju ili objave Stojkovićevu lažnu umrlicu.

Jel to tiraž važniji od morala, zdravog razuma i nečije lične bezbednosti?! Gde mi to živimo - u Srbiji ili Kolumbiji?!"

Đurić je atmosferu koja se stvara povodom dolaska reprezentativnog golmana u Partizan uporedio sa onom iz 2003. godine.

"Razmišlja li iko o mogućim posledicama? Pa, takvi pozivi na linč prethodili su ubistvu premijera Zorana Đinđića! Ne mogu da verujem da nas istorija nije ničemu naučila. U celom svetu igrači prelaze u rivalske klubove, pa im niko ne skida glavu zbog toga," pričao je pred utakmicu OFK Beograd - Partizan Đurić, a preneo Danas.

Zbog atmosfere u delu javnosti Beogradom su u nedelju kolale glasine o mogućem raskidu saradnje.

"Gluposti. Stojković se već upoznao s ekipom i stručnim štabom, samo još da bude predstavljen novinarima na zvaničnoj promociji. Sve ide predviđenim tokom," kaže Đurić.

Vladimir Stojković je u nedelju u FS Beograda potpisao ugovor sa prvakom Srbije a u ponedeljak će biti predstavljen javnosti kao novi golman 'crno-belih'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: