Novosti: Partizan dovodi Mutua!?

Rumunski reprezentativac Adrijan Mutu mogao bi da bude novo pojačanje Partizana, prenele su "Večernje novosti".

Izvor: AK

Subota, 28.08.2010.

22:22

Default images

Mutu je suspendovan u Italiji zbog dopinga, a zvaničnu utakmicu nije odigrao šest meseci.

Međutim, "Novosti" navode da bi Mutu već u ponedeljak mogao da postane novi član Partizana i pojača tim pred Ligu šampiona, ukoliko se sve dogovori sa klubom.

Iako vest zvuči neverovatno, u pozadini je odlična saradnja koju Partizan ima sa Fiorentinom. “Ljubičasti” do kraja oktobra ne mogu da računaju na Mutua, pa bi i njima i njemu bilo korisno da narednih šest meseci (ili godinu dana) bude negde gde će igrati standardno i imati jake utakmice, a plasman "crno-belih" u Ligu šampiona pružatu mogućnost.

U poslednje dve godine u Fiorentinu su prešla dva najtalentovanija fudbalera Partizana, Stevan Jovetić i Adem Ljajić, a pre njih, "crno-beli" dres je ljubičastim zamenio Nikola Gulan.

Ukoliko zaista dođe u Beograd, Mutu bi bio treće pojačanje "crno-belih" u svega nekoliko dana. Partizan je već dogovorio transfer defanzivca Stefana Savića i BSK-a, a u ponedeljak će biti predstavljen i novi golman Vladimir Stojković koji je u subotu doputovao u Beograd.

Što se tiče Mutua, on nije jedino ime koje se spominje. Poslednjih dana mnogi mediji su kao potencijalna pojačanja u napadu "crno-belih" navodili Ernana Krespa, Hulia Kruza, Fonlantena, Fernanda Morijentesa, a jedini siguran trenutno je Pjer Boja. On će doći kao slobodan igrač jer je raskinuo ugovor sa Grenoblom, a i ranije je izrazio želju da se vrati u Humsku 1.

Uprava Partizana najavila je jednu "bombu" među transferima ovoga leta, a pošto su dolaskom Stojkovića, Savića i Kamare popunjena mesta u te tri linije tima, ostaje da dođe još samo napadač. Da li će biti Mutu ili neko drugi znaćemo do 1. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

195 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: