Vladimir Stojković u Partizanu!

Vladimir Stojković do kraja sezone braniće gol Partizana.

Izvor: B92

Petak, 27.08.2010.

22:38

Default images

Golman reprezentacije Srbije dogovorio je saradnju sa crno-belima, a ugovor će biti potpisan u subotu.

Stojković u Beograd stiže kao pozajmljen igrač Sportinga, što je lisabonski klub potvrdio na zvaničnom sajtu.

Nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde predstavljaće veliko pojačanje Partizana u Ligi šampiona, imajući u vidu ne baš najsigurnije intervencije Radiše Ilića na startu sezone.

Stojković je standardni reprezentativac Srbije, a nedavni se povukao na svoj zahtev, dok ne pronađe novi angažman u klubu u kome bi bio prvi golman. Za reprezentaciju je nastupio 36 puta, a bio je član tima koji je učestvovao na nedavno završenom Svetskom šampionatu u Južnoj Africi.

Stojković je rođen u Loznici. Karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi, a pored Sportinga, još je čuvao mrežu Vitesea, Nanta, Vigana i Erkulesa.

Na taj način, umesto Damira Kahrimana iz Javora i Anđelka Đuričića iz Leirije, koji su pominjani kao moguća pojačanja Partizana, "crno-beli" su doveli 27-godišnjeg srpskog reprezentativca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

866 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: