Kreće Specijal Mundobasket 2010!

U Turskoj se od 28. avgusta do 12. septembra održava Svetsko košarkaško prvenstvo.

Izvor: B92

Sreda, 25.08.2010.

22:19

Default images

Posle specijala za posvećenih teniskim gren-slem turnirima, Zimskim olimpijskim igrama i Mundijalu u Južnoj Africi, sportska redakcija B92 pripremila je posebnu stranicu posvećenu Mundobasketu.

U okviru specijala moći ćete da pročitate sve vesti u vezi sa Mundobasketom, brojne analize, biografije igrača, intervjue, podsećanja na heroje iz prošlosti, tekstove o gradovima i dvoranama u Turskoj, ženski ugao...

Pozivamo vas da svojim komentarima, sećanjima, sugestijama i mišljenjima obogatite vaš i naš sajt i da zajedno uživamo u narednih dvadesetak dana.

Popularna menadžerska igra “Virtuelni selektor” pred vama je već deveti put, a u prethodnih osam sezona u njoj je na Olimpijskim igrama, svetskim i evropskim prvenstvima učestvovalo preko 50 hiljada ekipa. Reč je o veoma jednostavnoj igri, u kojoj izabrete petorku sastavljenu od košarkaša sa SP, a vaš učinak u igri računa se na osnovu njihovog realnog učinka na terenu.

Za one koji nisu imali priliku da učestvuju u prethodnim izdanjima igre, samo nekoliko napomena:

- iz svake ekipe moguće je angažovati samo po jednog košarkaša.

- svaki učesnik igre ima pravo da prijavi maksimalno dve ekipe.

- u igri se boduju sledeći parametri: poeni, skokovi, asistencije, ukradene lopte i blokade donose pozitivne poene; izgubljene lopte i svaki promašaj donose negativne poene.

Bitna napomena za učesnike: u igri „Virtuelni selektor“ nije moguće vršiti izmene posle prijavljivanje početne ekipe. Dakle, pažljivo izaberite svoju petorku i pratite njihov učinak posle svakog meča.

Neka počne Mundobasket!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: