Tadija Dragićević u Albi

Nekadašnji krilni igrač Crvene zvezde, Tadija Dragićević, prešao je u sredu u ekipu nemačke Albe iz Berline.

Izvor: B92

Sreda, 11.08.2010.

16:25

Default images

Dragićević je sa nemačkim klubom, finalistom ovogodišnjeg Evrokupa, potpisao jednogodišnji ugovor.

"Drago mi je da sam došao u Albu na poziv Luke Pavićevića. Berlin je lep grad, a imaću i dosta prostora da igram i da se dokažem. Tim deluje dobro i nadam se da ćemo uspeti da se plasiramo u Evrologi", izjavio je Dragićević za B92.

Podsetimo, Tadija Dragićević, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, tokom januara 2010.godine potpisao je ugovor sa Lotomatikom iz Rima.

24-godišnji Dragićević je gotovo 5 sezona nastupao za Crvenu zvezdu, a drugi deo sezone je proveo u Rimu gde je imao solidan učinak. U Crvenoj zvezdi do odlaska, koji je bio iniciran "nakupljenim" dugovanjima i neisplaćenim platama, ubacivao je oko 12 poena u NLB ligi i Evrokupu.

Ekipa berlinske ALBE bila je senzacionalni učesnik finala Evrokupa, ali je razočarala u nemačkom šampionatu gde je ispala već u četvrtfinalu od Skajlajnersa iz Frankfurta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: