Zvezda povukla dres sa brojem 12

Fudbalski klub Crvena zvezda povukao je iz upotrebe dres sa brojem 12, koji je dodelilo navijačima ’crveno-belih’.

Izvor: LB

Utorak, 27.07.2010.

16:18

Default images

Predsednik Zvezde Vladan Lukić je uramljeni dres sa brojem 12 i natpisom Delije uručio predstavniku udruženja navijača ’Delije sever’,Vladimiru Saviji, kao znak zahvalnosti za konstantnu podršku sa tribina.

"Izuezno mi je teško da izaberem reči koje bi opisale dela u ovih 65 godina iza kojih stoje milioni Zvezdinih navijača", istakao je Vladan Lukić.

"Na 'Marakanu' su dolazili velikani svetskog i evropskog fudbala i mnogi ovde nisu prolazili i pobeđivali, iako su bili kvalitetniji. Nisu jer je Crvena zvezda uvek imala svog 12 igrača. To su bili njeni navijači. Danas želimo da ozvaničimo povlačenje broja 12 iz upotrebe i ovo je originalan način da pokažemo koliko su važni svi ljudi koji navijaju za Zvezdu. Mnogo mi je teže da govorim sada nego kad potpisujemo sponzorske ugovore ili igrače. Za mene to nije isto. Smatram sebe navijačem, čovekom koji voli svoj klub i služi mu. Jedina prirodna i ispravna odluka je da ovaj broj i dres mogu da nose samo navijači Crvene zvezde“, rekao je Lukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: