Ferguson odmara reprezentativce

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson najavio je da će igrači kluba koji su igrali na SP u JAR, propustiti prvo kolo Premijer lige protiv Njukasla.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 13.07.2010.

16:56

Default images

Šest fudbalera Mančester Junajteda nastupalo je za svoje reprezentacije na tek završenom Mundijalu.

Za Englesku su igrali Vejn Runi i Majkl Kerik, Francusku i Južnu Koreju predvodili su Patris Evra i Park Ji-sung, Nemanja Vidić igrao je za Srbiju, a Havijer Ernandes za Meksiko.

Fudbaleri Junajteda se nalaze na pripremama u SAD, a cilj trenera ekipe sa Old Traforda je da se igrači što bolje pripreme za predstojeću sezonu.

"Fudbaleri koji su igrali na Svetskom prvenstvu se neće vratiti treninzima do 28. jula i tek tada ćemo znati da li će neko od njih igrati protiv Njukasla. Mislim da ih neću uvrstiti u tim, možda jednog ili dvojicu", rekao je Ferguson medijima.

Junajted i Čelsi će 8. avgusta igrati za trofej Komjuniti Šild, a prvu utakmicu u Premijer ligi Mančester će igrati osam dana kasnije na Old Trafordu protiv Njukasla.

"Želimo da pobeđujemo i na pripremnim utakmicama, ali cilj je da svi igrači budu potpuno spremni za početak sezone. Ne razmišljamo ni o pobedi u Komjuniti Šildu, pošto smo taj meč oduvek smatrali poslednjom proverom uoči početka Premijer lige", rekao je Ferguson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: