FKCZ: Ko je dovodio sporne strance?

U Crvenoj zvezdi je u toku interna istraga, piše Sport od utorka, aktuelna uprava pokušava da ustanovi zašto su dovođeni skupi stranci koji su igrali malo.

Izvor:

Utorak, 13.07.2010.

12:36

Default images

Tvrdi se da su neki fudbaleri koji su angažovani prethodnih godina imali problema sa zdravljem, nisu prolazili lekarske preglede ali su potpisivali ugovore sa beogradskim klubom. Tako je Ernan Barkos, navodno, bolestan od epilepsije, a Frenklin Salas od prvog dana nije mogao da se ozbiljnije osloni na koleno posle operacije.

Slična priča je i sa Portugalcem Lukašom koji je karijeru završio zbog srčane mane.

Sport piše da su klupskom lekaru Puriću "zabranjeni komentari za medije".

"Istina je da je istraga sprovedena, ali je reč o internoj stvari. Kada sve bude precizirano, nećemo kriti rezultate," rekao je portparol vicešampiona Srbije Marko Nikolovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: