LeBron saopštio, čudo u Majamiju!

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige saopštio je u direktnom televizijskom prenosu ono što su tamošnji mediji i najavili, da ide u Majami.

Izvor: B92, Beta

Petak, 09.07.2010.

08:38

Default images

Ekipa sa Floride Džejmsovim dolaskom sastavila je trio koji se može uporediti as najvećima u istoriji lige, zajedno će igrati Dvejn Vejd, Kris Boš i LeBron Džejms.

"Svakog dana sam se budio sa drugačijim osećanjem. Jutros sam odlučio da moj novi tim bude Majami i nemam nikakvih rezervi u tom pogledu. Mislim da ću tamo biti u najboljoj poziciji da pobeđujem. Ne samo u regularnom delu sezone, nego i u plej-ofu, da osvajam titule", rekao je Džejms u emisiji "Odluka" emitovanoj direktno na televiziji ESPN.



Zanimljivo je da su Vejd, Boš i Džejms 'klasići', od prve petorke sa drafta 2003. godin nedostaju im Darko Miličić i Karmelo Entoni.

Majami će biti neobična ekipa i zbog činjenice da će 'ostatak tima' morati da se sastavi od značajno jeftinijih igrača, a tiom poslom baviće se sledećih dana i nedelja Pet Rajli, predsednik kluba.
Beta/AP
Oduševljen je bio Vejd, koji je Džejmsovu izjavu pratio na televiziji.

"Ovo je početak novog poglavlja u istoriji Majamija... Biće ludo", rekao je Vejd, dok je Boš na sajtu Tviter vest proslavio jednom rečju: "Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".

Nisu svi bili u euforiji. Razočaranje u Klivlendu bilo je ogromno.

Navijači su palili Džejmsove dresove i gađali bilborde sa njegovom slikom. Većinski vlasnik Klivlenda Dan Gilbert Džejmsov potez nazvao
je izdajom.

"Garantujem da će Klivlend osvojiti titulu pre Džejmsa", poručio je Gilbert navijačima na sajtu kluba gde je Džejmsa nazvao "našim bivšim herojem".

Klivlendu nije pomogla ni činjenica da su Džejmsu mogli da ponude čak 30 miliona dolara više nego bilo koji drugi klub. Novac, ipak, nije presudio, pošto su i Džejms i Vejd i Boš pristali na manje zarade kako bi igrali zajedno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: