Kuzmanović: "Zvezda mi je sve"

Reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović rekao je u intervjuu za ’Sportski žurnal’ da je našoj selekciji nedostajalo sreće u Južnoj Africi.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Ponedeljak, 05.07.2010.

14:21

Default images

Kuzmanović smatra da je naš tim imao kvalitet za velike domete.

„Južnu Afriku sam doživeo na razne načine. Posle prve utakmice bilo mi je mnogo teško, pobeda nad Nemcima dala nam je krila. Svi smo bili srećni i osećali se lepo, a posle treće imali smo pomešana osećanja i žal zbog eliminacije."

"Odigrali smo dobro protiv Australije, ali nismo uspeli da se plasiramo u sledeći krug. Pokazali smo svima da imamo ogroman kvalitet“, rekao je Kuzmanović.

Fudbaler Štutgarta nije igrao za neki klub u Srbiji, ali ne krije da mu je nedosanjani san Zvezda.

„Zvezda je Zvezda. Volim taj klub od srca. Otac Ljubo, celokupna rodbina su Zvezdaši. To je za mene i dalje veliki klub, nadam se da će ponovo početi da osvaja titule. Za mene je Zvezda sve, iako sam u Štutgartu“, dodao je Kuzmanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: