Ivković skraćuje spisak u petak

Kako saznaje B92, selektor košarkaške reprezentacije Dušan Ivković do petka neće precrtati njednog potencijalnog putnika na SP u Turskoj.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.07.2010.

11:43

Default images

U nekim medijima najavljeno je da bi selektor u ponedeljak u 11 časova trebao da sa 19 spisak skrati na 16 košarkaša.

Pored onih koji su do ponedeljka bili tu, priključili su se i ostali igrači osim Koste Perovića, Duška Savanovića i Bobana Marjanovića koji su dobili odobrenje od selektora da odu u Barselonu, Valensiju, odnosno Moskvu i završe poslove oko novih ugovora.

Na okupljanju nije bilo Darko Miličića. Kapiten Krstić zbog novih NBA pravila može reprezentaciji da se priključi tek pet nedelja pred start šampionata, pa je trening samo posmatrao. Nije radio ni Zoran Erceg zbog operacije umnjaka, a Uroš Tripković bi zbog povrede mogao da propusti i pripreme i Svetsko prvenstvo u Turskoj.

'Misterija Darko Miličić' se nastavlja, pošto se centar Minesota nije još uvek javio selektoru nacionalnog tima.

„Nisam se čuo sa Darkom Miličićem.“

Srpski reprezentativci u nedelju se sele u italijansku Flogariju gde će odraditi visinske pripreme. Sastanak Upravnog obora, kao što je bilo i planirano, zakazan je za ponedeljak, trebalo bi da počne u 14 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: