Počele pripreme košarkaša za SP

Košarkaška reprezentacija Srbije počela je pripreme za Svetsko prvenstvo u Turskoj, koje se igra od 28.avgusta do 12. septembra.

Izvor: LB

Ponedeljak, 28.06.2010.

19:12

Default images

Selektoru Dušanu Ivkoviću se na prvoj prozivci javilo deset igrača, od ukupno 22 na koje računa u prvoj fazi priprema za Mundobasket.

Kao što je i bilo planirano, u dvorani "Sport Eko" pojavili su se Miroslav Raduljica, Ivan Radenović, Mladen Jeremić, Zoran Erceg, Dragan Milosavljević, Bojan Popović, Luka Bogdanović, Ivan Paunić, Duško Savanović i Kosta Perović.

Selektor Ivković je istakao da očekuje da se reprezentacija kompletira do petog jula. Prva faza priprema traje do 11. jula kada će posle lekarskih pregleda 16 igrača krenuti na bazične pripreme u italijansku Folgariju.

Nakon toga srpska ekspedicija će provesti desetak dana u Beogradu, posle čega slede kontrolni turniri u Istanbulu, Mariboru i Atini. Izabranici Dušana Ivkovića će poslednju proveru pred SP imati 26. avgusta u Beogradu, protiv selekcije Kine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: