Fjučers na terenima SC „Olimp“

Tradicionalnim Mozzart Fjučers turnir trenutno je u toku na terenima Sportskog centra „Olimp“ na Zvezdari.

Izvor: JT

Sreda, 16.06.2010.

17:45

Default images

Tim turnirom startuje serijal od ukupno pet fjučers u Srbiji za 2010. godinu.

Specijalni gosti turnira su Inspektor Blaža i poznati voditelj Zoran Kesić koji će odigrati revijalni meč na dan finala turnira, 20. juna.

Mozzart Open 2010. je postao tradicionalni fjučers koji četvrto leto zaredom ugošćava mlade tenisere iz zemlje i inostranstva. U kvalifikacionom delu nadmetali su se takmičari iz preko 30 država, sa pet kontinenata, a koji će imati šansu da se bore za nagradni fond od 10.000 dolara i vredne ATP poene.

Prvi nosilac turnira je Goran Tošić, drugi Aldin Setkić, treći David Savic, a četvrti Ivan Bjelica. Specijalne pozivnice za učešće u turniru su dobili Marko Đoković, Danilo Petrović, Ognjen Jovanović i Nebojša Perić.

Fjučersi su važni za razvoj mladih igrača. Prethodni Mozzart fjučers je ocenjen najvišom ocenom od strane vrhovnih sudija. Veoma je značajno što kompanija Mozzart i u kriznim vremenima prepoznaje svoju ulogu u pomaganju sportu”, rekao je Aleksandar Bolić, direktor turnira i sportski direktor TSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: