JJ zadovoljna učinkom na šljaci

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da je zadovoljna učinkom na turnirima koji su se ove sezone igrali na šljaci.

Izvor: AY

Sreda, 16.06.2010.

11:40

Default images

Četvrta teniserka sveta posle napornih treninga u Beogradu sa optimizmom čeka početak Vimbldona. "Najlepše za mene su finale Rima i plasman među četiri najbolje na Rolan Garosu.

Zadovoljna sam kako je protekla sezona na šljaci. Odigrala puno dobrih mečeva, zabeležila velike pobede, koje su me vratile među četiri najbolje teniserke sveta", navela je Jankovićeva na svom blogu.

Jankovićeva je istakla da je i pored dobrih rezultata mogla da ostvari više uspeha, ali da je prevelika želja sprečila u tome.

"Moglo je i bolje, kao što uvek može bolje, ali ne žalim se ni na postignuto, već uvek gledam pozitivno i idem samo napred. Tačku na takmičenje na šljaci u 2010. godini stavila sam u polufinalu drugog grend slem turnira u sezoni u Parizu. Bilo je to moje treće polufinale u 'gradu svetlosti', mislila sam da ću turnir završiti na pobedničkom postolju i prevelika želja me je možda dekoncentrisala u ostvarenju mog cilja".

U zaključku bloga srpska teniserka je dodala da je posle eliminacije sa Rolan Garosa doputovala u Beograd, gde je naporno trenirala, ali i opuštala se sa porodicom.

Četvrta teniserka sveta u sredu putuje u Veliku Britaniju, gde će trenirati na travi i pripremati se za treći grend slem turnir u sezoni, na kome će, kako je navela, nastupati u novoj beloj haljini, "jednostavnoj i lepoj".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: