Lorenco: „Sada nije zabavno“

Vozač Jamahe Horhe Lorenco izjavio je da je povreda njegovog timskog kolege Valentina Rosija veliki udarac za ceo Moto GP šampionata.

Izvor: JT

Subota, 05.06.2010.

23:40

Default images

Lorenco je prvo ’Doktoru’ poželeo brz oporavak i povratak na stazu, ali je priznao da se borba za titulu potpuno promenila.

Španac je u Muđelo, gde će se u nedelju voziti četvrta trka sezone, Velika nagrada Italije, došao sa devet bodova prednosti u odnosu na Rosija, koga zbog loma potkolenice očekuje bar dva meseca odsustva sa staze.

Nažalost, šampionat je izgubio veliku zvezdu. Trke bez Valentina nisu zabavne, i nadam se da će se oporaviti što pre. Ipak, moramo da mislimo i na sebe, sada je borba za titulu potpuno promenjena, moramo da budemo potpuno koncentrisani“, rekao je Lorenco.

Rosi se povredio tokom poslednjeg slobodnog treninga u Muđelu, održanog u subotu prepodne, i već do večeri je operisan. Nekoliko sata kasnije posle pada ’Doktora’ održane su kvalifikacije u kojima je do pol pozicije došao Dani Pedrosa na Repsol Hondi, a u prvom redu na startu trke, u nedelju od 14 časova, pridružiće mu se Lorenco i vozač Dukatija Kejsi Stoner.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: