Dinamo i Hajduk ne menjaju trenere

Najveći hrvatski klubovi Dinamo i Hajduk u narednu sezonu ulaze sa istim trenerima, Krunoslavom Jurčićem i Stankom "Špacom" Poklepovićem.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.05.2010.

20:29

Default images

I dok je ostanak Poklepovića na "Poljudu" bio i očekivan nakon osvajanja kupa i prvog trofeja Hajduka u poslednjih 5 godina, ostanak Jurčića na "Maksimiru" kao trenera Dinama predstavlja iznenađenje.

Iako je sa Dinamom lako osvojio još jednu titulu prvaka, očekivalo se da će Zdravko Mamić ponovo dovesti novog trenera, jer je Dinamo igrao očajno u prolećnom delu sezone.

Međutim, IO kluba pružio je poverenje Jurčiću, a prema pisanju hrvatskih medija, popularni "Maminjo" sačuvaće ceo tim kako bi Dinamo još jednom pokušao da uđe u LŠ.

To znači da ostaju Mandžukić (koga navodno želi Bordo) i Badelj, dva najbolja igrača Dinama, a lokalni mediji najavljuju da bi na ruinirani "Maksimir" mogao da dođe Venegor Of Heselink, holandski napadač koji je igrao za Hal Siti, pre toga i Seltik i PSV, gde je nastupao u tandemu sa Matejom Kežmanom.

Tandem "Leteća tvrđava i Betmen" kako su Vengora i Kežmana nazivali navijači na "Filips stadionu" bio je jedan od najproduktivnijih u poslednjih 15-ak godina u PSV-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: