Pelegrini broji "sitno" u Realu

Dosadašnji trener Reala Maneul Pelegrini mogao bi da dobije otkaz, ili sporazumno raskine ugovor sa madridskim klubom u ponedeljak uveče.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.05.2010.

19:38

Default images

Kako prenosi "Marka" sportski dnevnik blizak "kraljevskom klubu", otkaz Pelegriniju i saopštenje kluba sada se broje satima.

Prema istom izvoru, zvanično saopštenje kluba o odlasku čileanskog trenera bilo bi i ranije objavljeno, da je Barselona obezbedila titulu pre poslednjeg kola.

Odlazak Pelegrinija predstavlja logičan epilog loše sezone koja je završena bez trofeja, iako je u tim uloženo preko 250 miliona evra.

Odmah po odlasku Pelegrinija. koji je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 6 miliona evra, počinje i licitacija oko imena novog trenera.

Međutim, prvi pik stiže "na noge" Realu već u četvrtak. Žoze Murinjo i ekipa Intera u subotu 22. maja igraju finale Lige šampiona protiv Bajerna u Madridu, a upravo harizmatični Portugalac je prvi izbor Florentina Peresa. Novac i klauzula za raskid ugovora sa Interom, nisu (kao i uvek) nikakav problem za Florentina Peresa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: